Cum procedam?

  1. Contactare: 0727 712 934, contact@mobilacelm.ro
  2. Stabilirea detaliilor: Intalnirea cu clientul stabilita de comun acord. Un reprezentant specializat se deplaseaza la domiciliu pentru a discuta datele proiectului (schita, model, posibilitati de spatiu/sustinere, material, dimensiuni,  culori, accesorii). Specialistul va veni cu propuneri in cazul in care clientul nu este ferm. In cadrul acestei etape a proiectului, specialistul va prezenta modele de materiale si culori, accesorii si lucrari similare deja efectuate.
  3. Estimare pret: In termen de 1 saptamana, clientul va lua la cunostinta suma la care se ridica lucrarea solicitata. Se pot realiza schimbari de material, culori, accesorii astfel incat pretul sa fie rezonabil pentru client.
  4. Acordul clientului: In cadrul acestei etape clientul accepta/nu oferta deja efectuata. Ulterior acordului clientul achita un avans in vederea demararii lucrarii.
  5. Termen de executie: Realizarea efectiva a lucrarii este de 21 zile lucratoare. Complexitatea proiectului poate modifica acest termen.
  6. Transport si montaj: Montajul si transportul mobilei sunt asigurate de catre firma noastra GRATUIT.

Materiale de calitate

La dispozitia clientilor posibilitatea de a selecta ei insisi modelul, textura, culoarea, pretul. In acest fel mobila pe comanda devine accesibila financiar.

Transport gratuit

De transportul mobilei se ocupa exclusiv Mobila CELM. Ne asiguram de buna tranzitie atelier-client. Facem tot ce este posibil pentru ca produsul finit sa nu detina fisuri, zgarieturi, rupturi, lipsuri.

Montaj gratuit

Montajul mobilei este inclus in pret. Nu se plateste nimic suplimentar. Proiectul ajunge la punctul terminus in momentul in care este montat.

Asistenta gratuita

Specialistul va veni cu propuneri in cazul in care clientul nu este ferm. In cadrul acestei etape a proiectului specialistul va prezenta modele de materiale si culori, accesorii si lucrari similare deja efectuate.