Despre noi

Societatea comerciala CELMCONSTRUCT SRL Brasov activeaza din 2003 in domeniul design mobilier, avand forma de societate comerciala cu raspundere limitata si isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si cu prevederile acestui stat.

Societatea are o durata de functionare nelimitata, cu incepere de la data inmatricularii ei la Registrul Comertului, unde a fost inmatriculata sub nr. JO8/1180/2003. Codul Unic de Inregistrare al societatii este RO15523237. Activitatea se desfasoara la punctul de lucru din str. Movilei, nr. 20, Brasov, Brasov.

Gama de produse oferita este:
• mobilier pentru casa si birou la comanda
• bucatarii, livinguri, dormitoare, mobila copii, camere tineret, mobilier baie si hol, mic mobilier, birouri, mese conferinta, receptii, birouri, etc
• scaune, mese;
• si alte produse pentru casa si birou.


Materiale de calitate

La dispozitia clientilor posibilitatea de a selecta ei insisi modelul, textura, culoarea, pretul. In acest fel mobila pe comanda devine accesibila financiar.

Transport gratuit

De transportul mobilei se ocupa exclusiv Mobila CELM. Ne asiguram de buna tranzitie atelier-client. Facem tot ce este posibil pentru ca produsul finit sa nu detina fisuri, zgarieturi, rupturi, lipsuri.

Montaj gratuit

Montajul mobilei este inclus in pret. Nu se plateste nimic suplimentar. Proiectul ajunge la punctul terminus in momentul in care este montat.

Asistenta gratuita

Specialistul va veni cu propuneri in cazul in care clientul nu este ferm. In cadrul acestei etape a proiectului specialistul va prezenta modele de materiale si culori, accesorii si lucrari similare deja efectuate.